Recensies

“Door mijn opstelling was alsof ik voor het eerst een bril op sterkte opzette: alles werd glashelder en ik leerde weer vertrouwen op mijn eigen waarneming.”

“De sessies bij Nosotros hebben mijn leven volledig op een positieve manier veranderd.  Niet alleen is de therapeute heel kundig en kun je ervan uitgaan dat ze je helpt en ondersteunt tijdens de sessies als daarbuiten. 
Zo is ze ook heel integer, ontzettend intelligent, scherp,  en grappig!”

“Ik ben nu weer een veerkrachtige liefdevolle vrouw met autonomiteit. Ik ben nu in staat om mijn grenzen beter aan te voelen, alsook heb ik geleerd om deze goed aan te geven en te blijven bewaken. Het heeft mij geholpen om met meer compassie naar mijzelf te kijken. Hierdoor heb ik ruimte in mijn leven gekregen om puin op te ruimen. Ook heb ik in algemene zin meer liefdevollere en prettigere relaties met mensen zowel in mijn directe omgeving als daar buiten.”

“Niet eerder ben ik aanraking gekomen met een methode die zo effectief en op een veilige wijze diverse soorten trauma’s kan helen.”

“In het begin toen ik bij Nosotros aanklopte zat ik in een zware burn-out, was radeloos, had o.a. last van ernstige insomnia, paniekaanvallen, zelfverminking en diverse andere klachten. 

Bij Nosotros vond ik oprechte vriendelijkheid, geduld, begrip, helderheid, menselijkheid en verbinding. Het heeft mij als mens en mijn herstel zoveel goeds gedaan. En vooral ook heeft Nosotros mij weer naar mijzelf gebracht. Ik ben daarom ook van mening dat dit is wat de wereld eigenlijk nodig heeft. Daarbij Ik iedereen een veel lichter en vooral gezond leven toe.”

“De opstellingen bij Fati hebben mij geholpen om een hoop emoties en trauma’s uit het verleden op te lossen. Ik heb hierdoor veel rust gevonden in mijn lijf en in mijn hoofd. Fati is deskundig en integer in haar begeleiding. Ik raad het iedereen die bereid is te zoeken naar de hobbels uit het verleden die het geluk in heden in de weg staan.”